Article_Top_970x250

Maja Šuput objavila izazovnu fotku: Pozirala bez grudnjaka u kratkoj poluprozirnoj spavaćici

hrvatska pjevačica

Maja Šuput objavila izazovnu fotku: Pozirala bez grudnjaka u kratkoj poluprozirnoj spavaćici

tra 25, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via Instagram

Pjevačica nema previše problema s pokazivanjem svog tijela, a osim toga ponosna je i na to što i u kućnoj karanteni vježba.

Pjevačica Maja Šuput opustila se u kućnoj karanteni i objavila zavodljivu fotografiju u spavaćici. Mala crna haljinica nije puno sakrila, pa se tako jasno vidi da Maja ne nosi grudnjak. Šuput nema previše problema s pokazivanjem svog tijela,¸a osim¸toga ponosna je i na to što i u kućnoj karanteni vježba, prenosi Večernji.hr.

Podsjetimo, pjevačica je među mnogim poznatima koje je potres koji se dogodio prošli mjesec iznimno prestrašio. Uvijek nasmijana i vesela, napisala je kako je tužna te da se bori s osjećajem bespomoćnosti.

"Strah koji me drži od jučer je nepodnošljiv. Tuga i osjećaj bespomoćnosti su neizrecivi. Ne znam tko je od vas spavao noćas, ja nisam. Strah me što ako ne čujem na vrijeme , što ako nešto padne na nas, što ako... Izludila sam. Stvari mi stoje na vratima za trk iz kuće, u autu je osnovno iako ne znam ni što mi treba. Plačem svako malo pa se trudim misliti na nešto lijepo pa mi nešto i ne ide. A ja uvijek mislim na lijepo. Ne prepoznajem se", otkrila je i dodala da ju je najviše strah da ostane pod tušem dok je potres. 

"Natjerala sam se uz najveće muke pod tuš uz patrolu muža u kupaoni jer me najveći strah hvata što ako bude potres a ja pod tušem. Sad se nadam da nisam jedina ovakva paničarka. Malo sam se čak i 'uredila' za sliku da vam kažem da osjećam sve sto osjećate i vi i da mi srce puca zbog sve nepravde koja nam se dogodila. Budimo doma, šaljimo si malo pozitivne vibre i volimo se" zaključila je pjevačica. 

Dnevnik.ba