StoryEditor

Mađarski mediji nakon teškog poraza: Poluvrijeme iz noćne more

Piše D  /  11.10.2019., 07:10h

Hrvatska nogometna reprezentacija je na korak do Eura 2020. godine. Nakon slavlja na Poljudu rezultatom 3-0 potopili su Mađarsku, a u nedjelju preostaje Wales u gostima, a pobjeda na Otoku nam osigurava plasman na kontinentalni turnir. 

- Mađarska noćna mora u Splitu. Hrvatima je bilo dovoljno jedno poluvrijeme - oštro su napisali na portalu Nemzeti Sport.

- Izgubili smo zbog dječjih pogrešaka - stoji na 24.hu, a nisu slagali niti slova. Sva tri gola hrvatske "pokloni" su mađarske obrane, a u sva tri gola možemo staviti jednoga tragičara - Tamas Kadar. 

- Najgore poluvrijeme koje smo mogli zamisliti - stoji dalje na istom portalu. Da, sve je naša reprezentacija riješila u prvom dijelu. Zapravo, u 42. minute kada je Petković ubacio svoj drugi gol u susretu. 

- Momčad Marca Rossija pobijedila je sama sebe u prvom poluvremenu, a loša obrana dovela je do tri gola prije odmora - kaže novinar istoga portala.

- Glatkih 3-0 za svjetske prvake - priznali su novinari tamošnjeg Indexa. 

Podsjetimo, Hrvatska je prvo povela golom kapetana Modrića iz solo akcije u petoj minuti susreta, a zatim je povisio u 24. minuti Bruno Petković majstorskim potezom petom na asistenciju "lopova" Rebića koji je ukrao loptu Lovrencsicsu, a potom ju ubacio Bruni. Do kraja prvog dijela, Bruno je još jednom tresao mrežu za konačnih i velikih 3-0, piše 24sata.hr.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 04:47