Article_Top_970x250

Mađarski izbornik nakon poraza: "Sada bih najradije sve porazbijao, vaša sjedala i sve, ali ne smijem"

KVALIFIKACIJE ZA EURo

Mađarski izbornik nakon poraza: "Sada bih najradije sve porazbijao, vaša sjedala i sve, ali ne smijem"

lis 11, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Slavko Midzor/Pixsell

Ovakve greške se ne događaju ni u Trećoj ligi i to ih nije pravio jedan igrač, nego više njih. Prvi put u životu ostao sam s deset igrača i molio Boga da vrijeme što prije prođe, priznao je Marco Rossi nakon poraza.

Odigrali smo najgoru utakmicu otkad sam postao izbornik - započeo je ljutito izbornik Mađarske Marco Rossi nakon poraza od Hrvatske 3-0 na Poljudu. 

- Mi smo Hrvatsku gledali, mi nismo igrali. Bili smo prestravljeni. Sada bih najradije sve porazbijao, vaša sjedala i sve, ali ne smijem jer moram koristiti mozak - izjavio je mađarski izbornik.

- Moja momčad nije ni došla na utakmicu. Mi smo igrali kao zečevi, nismo bili odgovorni, ne sjećam se više koliko, ali pet-šest pogrešaka smo sami napravili i dali Hrvatskoj priliku za golove - šokirano je pojašnjavao i sebi i prisutnim novinarima na presici.

- OK, moji su igrači bili pod pritiskom, ali smo prodavali lopte. Hrvatska nije naša razina, ali ovo ne može biti način na koji gubimo - zagrmio je, no nije tražio pojedinačne krivce: 

- Svi smo na istome brodu, svi stojimo na terenu, svi smo krivi za ovo što se dogodilo u Splitu - priznao je Rossi. 

Nije ga uspjela smiriti niti činjenica da su mu konkurenti Slovačka i Wales remizirali 1-1. 

- Ako izgledate kao što smo mi izgledali u Splitu, nemate se čemu veseliti, pa ni tome. Dobrih vijesti nema, moramo gledati sebe - rekao je Talijan, slično kao što posebnu euforiju zbog remija druga dva protivnika u skupini, koja su također u četvrtak odmjerila snage, nije pokazao niti hrvatski izbornik Dalić. 

- Ovakve greške se ne događaju ni u Trećoj ligi i to ih nije pravio jedan igrač, nego više njih. Ovo se ne smije ponoviti protiv Azerbajdžana - rekao je izbornik Rossi. 

- Prvi put u životu ostao sam s deset igrača i molio Boga da vrijeme što prije prođe - priznao je, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba