StoryEditor

Lukin poklon iz Madrida: Modrić dresom razveselio rukometaše

Piše D  /  30.04.2021., 09:04h

Široki su osmjesi ostali na licima i nakon druge utakmice sa Slovačkom. Hrvatska rukometna mladost, a u jednom trenutku to je na parketu jučer izgledalo ovako - Matej Mandić (18), Tin Lučin (21), Mateo Maraš (20), Karlo Godec (22), Fran Mileta (20), Veron Načinović (21) - pobijedila je Slovake u Varaždinu (26-23) drugi put u dva dana, prenose 24sata.hr.

- Nije ni loše što je druga utakmica bila tako gusta jer nije lagano igrati kada gubiš, to nosi pritisak, a mladi su odlično reagirali. Moram izdvojiti odličnu rolu Načinovića, Šušnja se pokazao, Mihić također, vidjeli ste Lučina - zadovoljno je zvučao izbornik Hrvoje Horvat.

Nisu osmjesi silazili s lica naših još neko vrijeme jer u ruke im je stigao poklon iz Madrida. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić poslao je svoj dres Real Madrida, svoju desetku, a prisvojio ga je za ovu akciju kapetan i veliki Lukin i Realov obožavatelj Ivan Čupić.

Već u subotu Čupić i suigrači igraju u Veszpremu protiv Mađarske, koja je pobijedila Španjolsku u gostima i bit će to utakmica za broj jedan Eurokupa. U Osijeku smo svladali susjede s 31-27, ali s Duvnjakom, Musom, Martinovićem, Šegom, Štrlekom, Marićem... Mladi su na novom ispitu, puno težem nego je to bila Slovačka, a možda još i bez dvojice.

- Gadža je pao na ruku, a Šušnju su stisla leđa i upitno je hoće li moći igrati sutra - kazao je izbornik.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 06:40