StoryEditor

Luka Modrić: Za Mostar i Zrinjski me veže puno lijepih uspomena

Piše D  /  30.03.2021., 07:03h

Luka Modrić je povodom 135. nastupa za Hrvatsku čime je postao rekorder održao posebnu izvanrednu konferenciju za medije na kojoj je odgovarao na pitanja rodbine, bliskih prijatelja i nekadašnjih suigrača. 

Kapetan hrvatske reprezentacije je odgovarao na pitanja oca Stipe, supruge Vanja, bivšeg izbornika Slavena Bilića, te bivših suigrača Darija Srne, Nike Kranjčara, Marijana Buljata i mnogih drugih, a jedno od najzanimljvijih pitanja postavio mu je bivši suigrač iz Zrinjskog Davor Landeka.

"Kad ti netko spomene Mostar i Zrinjski, koje te uspomene najviše vežu za to razdoblje?", upitao ga je Landeka.

"Tu je krenula moja profesionalna karijera. Za Mostar i Zrinjski me veže puno lijepih uspomena, od pažnje koju su mi poklonili navijači i ljubitelji Zrinjskog do stvaranja prijateljstava koja su ostala za cijeli život", rekao je Modrić, a potom odgovorio koji mu je najdraži gol i utakmica u dresu Zrinjskog.

"Utakmica protiv Sarajeva na kojoj sam zabio gol i to na rođendan navijača Zrinjskog. Pobijedili smo 2:1", prisjetio se Modrić.

Radilo se o utakmici 21. kola Premijer lige BiH sezone 2003/2004 na stadionu Pod Bijelim brijegom kada je pogodio za 2:0 u posljednjim minutama prvog poluvremena.

Modrić je u dresu Zrinjskog igrao kao posuđen igrač Dinama u sezoni 2003/2004. Tada je upisao 22 nastupa u Premijer ligi BiH i postigao 8 golova.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 05:40