StoryEditor

Luka Modrić u nesvakidašnjem izdanju: ‘Poseban dan s posebnom ženom‘

Piše D  /  19.07.2021., 10:07h

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (35) na Instagramu uglavnom objavljuje fotografije vezane uz utakmice, no sada je pokazao svoju nježniju stranu i čestitao rođendan supruzi Vanji (39), prenosi Večernji.hr.

"Poseban dan s posebnom ženom. Sretan rođendan, ljubavi", napisao je Modrić koji je uz to objavio i nekoliko fotografija sa suprugom. Brak Vanje i Luke Modrić ne spada u skandalozne ljubavi kao što to često biva među poznatima.

Vanja Bosnić Luku je upoznala još dok je bila zaposlena u Mamić sport agenciji, kada je od nje nekoliko godina mlađi Luka, tada 19-godišnjak, počeo igrati za nogometni klub Dinamo Zagreb. Iako je prvi susret bio u jednom zagrebačkom kafiću davne 2004. godine, legenda kaže kako su se prvi put ozbiljno čuli telefonski i već tu dogodio se onaj ‘klik’. Njihov razgovor trajao je čak tri sata, dovoljno da Lukina osobnost osvoji lijepu Vanju.

– Luka je poseban, jednostavno zrači i osvaja. Svidjelo mi se što je samozatajan, a istodobno i vrlo samouvjeren. Ima velike ambicije i ciljeve, siguran je u sebe. Mane su mu tvrdoglavost i nevjerojatna pedantnost, sve mu mora biti posloženo. I previše je šutljiv, za razliku od mene koja volim brbljati – opisala je tadašnjeg zaručnika u jednom intervjuu za medije.

– Mi se slažemo i bez tog papira i prstena, a to nam je najvažnije – rekla je još prije Vanja, priznajući da je za njih brak samo formalnost. Svadbeno slavlje odgađali su zbog brojnih obaveza, no ubrzo nakon što je Vanja ostala trudna, u svibnju 2010. godine kod matičara su službeno postali obitelj Modrić. Ležerno obučeni, pokušali su izbjeći medije koji su ih u popodnevnima satima uhvatili ispred zagrebačkog restorana Okrugljak, gdje su vjenčanje proslavili u prisustvu najbliže rodbine i prijatelja.

Ubrzo nakon toga, rodio se Ivano, prvo dijete Vanje i Luke. Veliko crkveno slavlje napravili su nakon nekoliko mjeseci, u lipnju 2011. godine u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a Vanju je do oltara tada dopratio Zdravko Mamić.

Veliko slavlje nastavilo se u hotelu Westin, gdje su pjevali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade. Na vjenčanju godine bile su mnoge poznate osobe – Tatjana Jurić, Vedran Ćorluka, Slaven Bilić, Eduardo da Silva, Silvio Marić, Ognjen Vukojević, Stipe Pletikosa, Tomo Šokota, Boško Balaban te mnogi drugi.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 22:13