StoryEditor
hrvatski rukometaš

Luka Cindrić se oženio! Maja Šuput mu pjevala na svadbi i podijelila snimke

Piše desk  /  10.07.2022., 11:18h

Lara Stipetić također je iz Ogulina, a kao i njezin dragi, gaji veliku ljubav prema rukometu pa se jedno vrijeme njime i bavila.

Hrvatski rukometaš Luka Cindrić (28) ove subote izrekao je svoje sudbonosno 'da' s dugogodišnjom djevojkom Larom Stipetić. 

Par se vjenčao u njihovom rodnom Ogulinu, a među uzvanicima su bili članovi obitelji i uži krug prijatelja, među njima i kolege rukometaši Marin Šipić, Filip Ivić i Blaž Janc.

image
SCREENSHOT - Instagram

Luki i Lari na svadbi je pjevala pjevačica Maja Šuput koja je podijelila i neke snimke na svom Instagram profilu, a među njima je i pokazala i snimku njihovog prvog plesa. 

image
SCREENSHOT - Instagram

Inače, ljubav Luke i Lare traje još od srednjoškolskih dana. U srpnju 2020. godine postali su roditelji djevojčice Alise. Lara Stipetić također je iz Ogulina, a kao i njezin dragi, gaji veliku ljubav prema rukometu pa se jedno vrijeme njime i bavila. Lara je 2009. godine sudjelovala i na izboru za najljepšu sportašicu Karovačke županije gdje je ponijela laskavu titulu druge pratilje. Osim ljepotom, može se pohvaliti i izvrsnim sportskim rezultatima - naime, 2011. godine primila je nagradu za najbolju sportašicu grada Ogulina, a trenirala je i rukomet u ŽRK Ogulin, gdje se nerijetko isticala odličnom igrom pa je dvije godine zaredom bila među najboljim strijelcima, piše Večernji.hr.

Dnevnik.ba

25. srpanj 2024 22:56