StoryEditor

Lovren zaintrigirao Engleze: ´Što je time htio reći?´

Piše D  /  19.02.2019., 01:02h

Virgil van Dijk mora odraditi kartone, Joe Gomez je ozlijeđen, Dejan Lovren nedovoljno oporavljen. U sredinu posljednje linije tako će Joel Matip, kojem će društvo praviti jedan od veznjaka, Fabinho ili Jordan Henderson.

Fabinho je dvaput počeo na toj poziciji ove sezone, dok Henderson ne pamti da je u udarnih 11 krenuo kao stoper u cijeloj karijeri.

Dobra stvar za njemačkog trenera jedino je činjenica da je imao dosta vremena za uigravanje obrane, jer je od posljednjeg dvoboja Liverpoola s Bournemouthom prošlo točno deset dana.

Kada je hrvatski nogometni reprezentativac u pitanju neki su spominjali kako bi Lovren mogao biti spreman za ogled protiv Bavaraca, ali on je ipak propustio posljednji trening, da bi potom iz kluba stigla i potvrda kako neće biti u sastavu.

Više od svega javnost na Otoku iznenadila je Lovrenova objava na Instagramu na koju je stavio sliku Mr. Beana u čijem potpisu stoji:

- Mr. Bean me naučio jednu stvar u životu. Uživaj u svom društvu umjesto da očekuješ od nekoga drugog da te usreći - napisao je Lovren na Instagram storyju i izazvao znatiželju navijača i medija s Otoka.

"Još jedna bizarna Lovrenova poruka"; Što je ovime htio reći?, samo su neki od komentara uoči velikog okršaja u Ligi prvaka.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 07:22