Article_Top_970x250

Lovren priznao: Udario sam Ramosa iako me Modrić pokušao spriječiti

nije mu oprostio

Lovren priznao: Udario sam Ramosa iako me Modrić pokušao spriječiti

velj 11, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva/Ilustracija

- Jesam li namjerno udario Ramosa zbog Salaha? Lako Moguće. Luka Modrić je cijelo vrijeme pokušavao smanjiti napetosti između mene i Ramosa. Ipak, namjerno sam ga udario i samo sam mu rekao da smo izjednačeni - rekao je Lovren.

Bivši branič Liverpoola, a danas Zenita, Dejan Lovren, priznao je da je namjerno udario Sergija Ramosa u susretu Hrvatske i Španjolske (3:2) u Zagrebu 2018. godine u Ligi nacija.

Lovren smatra da je Ramos namjerno ozlijedio Salaha u finalu Lige prvaka 2018. Salah je tada morao izaći u 31. minuti što je bio veliki udarac za redse.

- Mislim da je Ramos namjerno ozlijedio mog prijatelja i boli je vrijeme da plati.

Real je nakon njegova izlaska počeo dominirati - rekao je Lovren o finalu koje je Real dobio s 3:1. Lovren je Ramosu odlučio vratiti kada je Hrvatska igrala sa Španjolskom.

- Jesam li namjerno udario Ramosa zbog Salaha?

Lako Moguće. Luka Modrić je cijelo vrijeme pokušavao smanjiti napetosti između mene i Ramosa. Ipak, namjerno sam ga udario i samo sam mu rekao da smo izjednačeni - rekao je Lovren pa zaključio:

- Cijenim Ramosa kao igrača i ono što čini za momčad. Osvojio je puno naslova. No, njegovo ponašanje nekad mi se ne sviđa i smeta igračima - rekao je Lovren.

Podsjećamo, Lovren je nakon pobjede nad Španjolskom snimio video u kojem je Ramosu poručio: - 3:2, pa ti pričaj majstore, na konferenciji majstore. To su pi..e obične. Tada su o sukobu Lovrena i Ramosa pisali brojni svjetski mediji koji su uglavnom stali na stranu Španjolca i osudili ponašanje vatrenog, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba