StoryEditor

"Lovren i Modrić su suučesnici. Luka i danas ima milijune na tom računu"

Piše D  /  16.03.2021., 02:03h

Hvalio se Dinamovim financijskim i rezultatskim uspjesima, ustvrdio da je on vratio ime Dinamo, zadirao u politiku, kritizirao hrvatsko pravosuđe, a nije štedio ni Modrića i Lovrena, svjedoke u procesu.

>>>"Nisam bjegunac, kaznu ću služiti isključivo u BiH"<<<

>>>Mamić u Mostaru: Ranko Ostojić je nacrtao svastiku na Poljudu<<<

"Moj brat i ja nismo presuđeni za niti jednu kunu poreza. Preko Luke Modrića i Dejana Lovrena, oni su na račune primili iznose koji mi se stavljaju na teret. Luka Modrić ima i danas milijune eura na tom računu, koje je podijelio sa mnom kao investitorom, preko privatnog ugovora. Uzeo sam ga kao izbjeglicu. Mi smo se sastali i potpisali sporazum o podjeli novca, on je dignuo novac, dio dao meni. Nikad nijedan igrač u povijesti nije platio nijednu lipu poreza. Jedini u povijesti koji je platio je Dinamo. Ako braća Mamić moraju vratiti novac, onda ga moraju vratiti i Lovren i Luka Modrić", rekao je.

"Oni su suučesnici, novac je kod njih, u proračunu, oni su došli na sud, rekli - mi smo potpisali anekse. Ili smo zajedno u djelu, ili nitko nije u djelu. Kakva tu treba pamet, kakva tu treba znanost? Kako je moguće da 93 svjedoka Tužiteljstva, svi svjedoče u korist braće Mamić. Svi su svjedočili u našu korist. A sud za vrijeme suđenja, kad je vidio da pada sve u vodu, putem svoje tvrtke kćeri podigne optužnicu protiv Lovrena i Modrića za lažno svjedočenje", dodao je.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 09:35