StoryEditor

Loša vijest za Rakitića i društvo: Messijeva ozljeda je teže prirode

Piše D  /  21.10.2018., 11:10h

Sjajno je Lionel Messi ušao u ogled protiv Seville. U drugoj minuti pokrenuo je akciju nakon koje je Barcelona stigla u vodstvo.

Krenulo je od centra te je dugom i preciznom loptom pronašao Coutinhakoji je iz prve pogodio suprotni kut Vaclikova gola.

U 12 minuti pak, Lionel Messi odlično je iskoristio Suarezovog dodavanje, smiješnim napravio Sevillinog braniča i sâm matirao preciznim udarcem češkog golmana.

No, u 17. minuti Messi je stradao u jednom sudaru s Vázquezom, nezgodno je pao na ruku te ostao ležati u boli nekoliko minuta. Kad je izašao izvan terena, fizioterapeut mu je zavio ruku, želio se Argentinac vratiti, ali ipak od bolova nije mogao te se uputio u svlačionicu. Naravno, uz gromoglasno skandiranje Nou Campa.

Odmah je prevezen u bolnicu i prema prvim informacijama došlo je do istegnuća u laktu, no u noći sa subote na nedjelju Barcelona je službeno objavila - ruka je slomljena! Messiju ima frakturu palčane kosti desne ruke i sigurno ga neće biti najmanje tri tjedna.

Nepotrebno je reći koliko Messi znači katalonskoj momčadi, a posebno kada će s druge strane biti milanski Inter, u sklopu Lige prvaka, odnosno madridski Real u El Clasicu sljedećeg vikenda.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 08:34