StoryEditor

Lorena Matić iz Kiseljaka: "Svi zaslužuju kvalitetan slatkiš!"

Piše Jurija Milović  /  26.03.2021., 01:03h

„Oduvijek me privlačilo pravljenje kolača i u tome sam uživala još kao malena djevojčica. Zamišljala sam se kako u vlastitoj slastičarnici radim torte i kolače…“prisjeća se Lorena.

Slastice je počela raditi čim je svladala mikser, a gosti su bivali uvijek oduševljeni. Odlučila je, stoga, u jeku Covid pandemije, pokrenuti online prodaju slastica. Tako nastaje slatka čarolija.

Sve je počelo s mini krafnama

„Prve reakcije su bile jako pozitive i imala sam veliku podršku. Od toga dana sam sve sretnija da, osim moje obitelji, moje slastice mogu kušati i drugi.“ Navodi Lorena.

Posao je rastao polako iz dana u dan. Veliku važnost u napretku rada imao je utjecaj digitalnog marketinga, otkrila nam je Lorena.

„Iako je Instagram jedno veliko tržište svega, ne mogu zanemariti preporuke mojih kupaca koje su mnogo pomogle u širenju posla. Ljudi su dobili realan osvrt na moje proizvode.“ dodaje.

Lorena je svoje znanje usavršavala sama, a motivacija joj je pozitivan osvrt konzumenta.

"Ostvarit ću svoje snove!"

„Polako otkrivam nešto novoga svakim danom posla. Jako sam zadovoljna dosadašnjim uspjehom, jer sam sve postigla sama. Moji kupci se vraćaju i zbog toga sam mnogo sretna.“

„Svakako u budućnosti planiram uložiti u svoje znanje i proširi svoj asortiman. Možda sa vremenom i ostvarim san iz djetinjstva  da otvorim slastičarnicu“, otkriva mlada studentica.

Lorena radi na svojim snovima i bez straha od budućnosti sudjeluje u društvenom životu. Zaslađuje život Kiseljaka, a Lorenini paketići omiljeni su dio svakoga slavlja u Kiseljaku.

„Veliku zahvalnost pridajem svojim kupcima koji mi pružaju veliku podršku i povjerenje“, zaključuje Lorena za Dnevnik.ba.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 11:24