StoryEditor

Lopetegui na odlasku, Modrić dobiva novog trenera već za El Clasico?

Piše D  /  21.10.2018., 11:10h

‘Kraljevski klub‘ je u velikoj krizi, a subotnji poraz zapečatio je sudbinu njegova trenera Julena Lopeteguija.

Utakmica na Bernabeu započela je šokantno jer je Levante nakon samo 13 minuta vodio 2:0 golovima Moralesa (7) i Martija (13pen), a oba gola postignuta su zahvaljujući ogromnim pogreškama braniča Reala Varanea.

Trener Lopetegui je u drugom dijelu ubacio Balea i Benzemu, no vratar Levantea Olazabal je činio čuda. Ipak, niti Olazabal u 72. minuti nije mogao zaustaviti šut Marcela, i to njegovom slabijom desnom nogom, pa je Real smanjio, ali i postigao gol nakon čak 481 minute ili osam sati i jednu minutu ‘suše‘, što je novi negativni rekord u 116 godina postojanja kluba.

Prema njihovim navodima predsjednik Florentino Perez sazvao je ‘krizni sastanak‘ u ponedjeljak, a nakon razgovora s ostalim čelnicima kluba, znat će se sudbina Lopeteguija.

Ipak, madridski AS prenosi da je Perez već počeo tražiti zamjenu za njega, odnosno da je u kontaktu s donedavnim trenerom Chelseaja, Antoniom Conteom.

Navodno, Perez i Conte su u subotu već obavili prve razgovore, a talijanski stručnjak klupu ‘kraljeva‘ trebao bi preuzeti nakon El Clasica koji je na rasporedu sljedećeg vikenda. Iako nije isključneo ni da baš njegov dolazak izazove šok terapiju, pa da u najvećem španjolskom derbiju - Conte već bude novi Modrićev trener.

Conte sada samo čeka da Real službeno uruči otkaz Lopeteguiju kako bi sjeo na klubu Reala jer AS prenosi da je već dogovorio suradnju s aktualnim prvakom Europe.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 07:02