StoryEditor

Ljutiti Zidane potvrdio: Modrić neće igrati

Piše D  /  18.10.2019., 03:10h

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (34), koji je prošlu nedjelju ozlijedio bedreni mišić, još uvijek nije sposoban za igranje utakmica pa će u subotu propustiti gostovanje Real Madrida kod Mallorce, rekao je u petak trener Zinedine Zidane.

 Luka Modrić nije sposoban za igrati, Gareth Bale, Toni Kroos i Lucas Vazquez također. Uvijek nam se nešto dogodi. Za trenera je to teško, no kada igrač uvijek igra i nikada ne staje to se može dogoditi.

Nastupit ćemo s drugim igračima i nastojati dobro odigrati - rekao je Zinedane Zidane, trener Real Madrida na konferenciji za medije uoči prvenstvene utakmice s Mallorcom, s posljednjom izjavom malo je i ‘bocnuo‘ reprezentacije. I Modrić i Bale ozlijedili su se u reprezentativnim utakmicama i to jedan protiv drugog.

Modrić je ozlijeđen u završnici utakmice u Cardiffu, gdje su u nedjelju Wales i Hrvatska odigrali 1-1. Po povratku u Madrid pregledali su ga klupski liječnici te dijagnosticirali "oteklinu kvadricepsa desne noge". Real Madrid je u srijedu izvijestio kako će njegov povratak na teren ovisiti o razvoju ozljede.

Modrić niti u petak nije trenirao sa suigračima u sportskom centru na sjeveru grada, nego je sam vježbao na travnjaku, prenosi Hina.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 11:55