Article_Top_970x250

Ljubuška tvrtka traži 30 radnika za proizvodnju Korona maski!

velika potražnja

Ljubuška tvrtka traži 30 radnika za proizvodnju Korona maski!

ožu 12, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Arhiva

Zbog velike potražnje na tržištu, ljubuška tvrtka Arox proizvodnja d.o.o. odlučila je proizvoditi maske, a s obzirom na veliku potražnju i činjenicu kako je pojava koronavirusa od jučer okarakterizirana kao pandemija, iz tvrtke su objavili kako im je povećana potreba za radnom snagom.

Za svoje pogone u prvoj fazi poslovanja traže 30 radnika, a dodali su kako će im trebati i do 150-200 radnika jer su takve trenutačne potrebe na tržištu.

"Zaštitne maske do sada nismo pravili. S njihovom proizvodnjom krenuli smo od pojave epidemije koronavirusa. S obzirom na to da smo znali da se većina zaštitnih maski za Europu proizvodi u Kini, a budući da ta je trgovina s Kinom posljednjih mjesec-dva dana ugrožena, shvatili smo da nedostaje maski na tržištu", kazao je jučer za hercegovina.info Ante Brkić iz navedene tvrtke. 

"Turističke destinacije će ove godine osjetiti veliki pad prometa zbog pandemije koronavirusa, stoga možemo zaključiti kako će ponuda sezonskih poslova biti umanjena. Svi oni koji su planirali sezonskim poslovima zaraditi novac mogu se prilagoditi novonastaloj situaciji te prijaviti na natječaj ove firme u kojoj, kako vidimo posla, ne nedostaje", stoji u priopćenju tvrtke.

Arox proizvodnja d.o.o. Ljubuški raspisuje natječaj za 30 djelatnika na poslovima krojenja i šivanja tekstila (m/ž). Uvjeti koje je potrebno ispuniti su SS (III stupanj) tekstilne struke ili neke druge struke te radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima poželjno. Određen je i probni rad na jedan mjesec.

Uz prijavu obvezno poslati kratki životopis, presliku svjedodžbe ili diplome, potvrdu o prebivalištu, adresu i broj telefona. Naglašeno je da se šaljite isključivo preslike dokumenata jer prijave ne vraćaju.

Prijave slati poštom na adresu Arox proizvodnja d.o.o. Tomislava Ivčića bb, 88320 Ljubuški s naznakom ”za oglas”. Prijave sa svim potrebnim dokumentima možete slati na e-mail adresu [email protected]. Oglas je otvoren do 20. travnja 2020. godine.

Dnevnik.ba