Article_Top_970x250

Ljubušak uhvaćen s većom količinom marihuane u stanu

uhvatili ga

Ljubušak uhvaćen s većom količinom marihuane u stanu

velj 20, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva/Ilustracija

MUP ŽZH je priopćenjem za javnost objavio kako je u utorak na području Ljubuškog uhvaćena jedna muška osoba zbog kaznenog djela “Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga”.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Dana 18. veljače 2020. godine policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH su u nastavku operativne akcije “Lord”,  temeljem naloga Općinskog suda u Ljubuškom, izvršili pretres stana, obiteljske kuće, vozila i pratećih objekata koje koristi osoba J.R. (31)  iz mjesta Vašarovići, Grad Ljubuški.

Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli, te na potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta  izuzeli veću količinu zeljaste biljne tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Marihuanu”, te tri (3) mobilna uređaja.

Nakon završene pretrage nad osobom J.R. je provedena kriminalistička obrada tijekom koje je od istog uzet iskaz na zapisnik o ispitivanju osumnjičenika zbog osnova sumnje da je počinio KD iz čl. 238  KZ F BiH “Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga”.

O svim poduzetim mjerama i radnjama blagovremeno je izvješteno nadležno Županijsko tužiteljstvo.

Po kompletiranju predmeta policijski službenici će protiv navedenog uputiti  izvješće o počinjenom gore navedenom KD Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu, navodi se u priopćenju MUP-a ŽZH.

Dnevnik.ba