Article_Top_970x250

Ljubavnicu ubio nožem, muža joj pregazio autom pa presudio i sebi: 'Sve je bilo puno krvi'

stravičan zločin u srbiji

Ljubavnicu ubio nožem, muža joj pregazio autom pa presudio i sebi: 'Sve je bilo puno krvi'

lip 02, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva/Ilustracija

Prolaznik koji ih je našao prvo je mislio da je riječ o prometnoj nesreći. Safetovo tijelo je bilo ispod automobila dok je njegova supruga ležala u travi. Ubio ih je Dragoljub Ajdić koji je onda presudio sebi.

Dragoljub Ajdić (52) je ubio nasred ulice Safeta (52) i Eldezu Sinanović (46). Nakon toga je presudio i sebi.

Dragoljub je ubio svoju ljubavnicu i njezinog supruga u ponedjeljak u mjestu na jugu Srbije. Mrtve ih je pronašao prolaznik oko 13.45 sati, piše Kurir. Prema prvim informacijama sumnja se kako je Dragoljub Opel Zafirom pregazio Safeta koji je hodao ulicom zajedno sa svojom suprugom Eldezom. Ona je skočila u stranu i izbjegla nalet automobila. No Dragoljub je onda izašao iz automobila i nožem ubio ženu. Nakon toga je sebi prerezao grkljan. 

Prolaznik koji ih je našao prvo je mislio da je riječ o prometnoj nesreći. Safetovo tijelo je bilo ispod automobila dok je njegova supruga ležala u travi. Dragoljub je ležao u lokvi krvi na ulici. Dragoljub i supružnici su bili susjedi i sve se dogodilo u blizini njihovih kuća. Eldeza se večer prije smrti vratila iz Njemačke. Tamo je bila kod sina i kćeri. Susjedi kažu kako se nije mogla vratiti ranije jer su granice bile zatvorene zbog korona virusa. Također, kažu kako su motivi ubojstva i samoubojstva najvjerojatnije ljubomora i složeni odnosi između Dragoljuba, Safeta i Eldeze. 

- Eldeza i Dragoljub su navodno bili ljubavnici, a neki govore da su živjeli u ljubavnom trokutu s njenim mužem. Pretpostavlja se da je Dragoljubu pao mrak na oči kada se Eldeza iz Njemačke vratila mužu, sigurno to nije mogao podnijeti. Navodno, on je njih pratio i kada ih je sreo, napravio je zlo. Ne znam kamo su ona i Safet krenuli jučer, ali Ajdić ih je ubio kao životinje, kao da nije riječ o ljudima. Očigledno je planirao ovo, jer je sa sobom imao hladno oružje, a Safeta je pregazio u punoj brzini, čovjek je umro na mjestu - govore susjedi.

Tijela ubijenih su odvezli na obdukciju, a cijelo je mjesto bilo blokirano zbog očevida. 

- Bilo je puno krvi - kažu susjedi.

Prema neslužbenim informacijama sve je vidio jedan susjed. 

- Od šoka nije uspio reagirati, sve se odigralo vrlo brzo. On je dao izjavu policiji. Toliko je uzrujan da ne može doći k sebi. Prizor je bio zaista jeziv - kažu susjedi, prenose 24sata.

Dnevnik.ba