StoryEditor
celebrity

"Ljubav je došla spontano": Duvnjak je u Luciju zaljubljen od srednje škole

Piše desk  /  26.09.2022., 18:51h

Domagoj Duvljak i njegova supruga Lucija dobili su drugo dijete nakon tri godine braka.

Godine 2019. vjenčali su se u tajnosti, a njihova ljubavna priča počela je u rodnom Đakovu prije otprilike 13 godina. Lucija je socijalna radnica koju je Domagoj upoznao još u prvom razredu gimnazije u Đakovu, a nakon fakulteta počela ga je redovito pratiti na njegovim poslovnim putovanjima.

"Sretan rođendan ti moja, vječno nasmijana, djevojčice", opisao ju je jednom Domagoj u rođendanskoj čestitki.

"Ne mogu zamisliti život bez Lucije, zaprosit ću je kada za to dođe vrijeme", rekao je svojedobno za Story.

"Prije nego što smo počeli vezu, bili smo prijatelji i ljubav je došla spontano. Moram priznati da me prvo privukla izgledom, ali i dobrotom i iskrenošću", dodao je. 

Domagoj je u nekoliko navrata izjavio da je upravo Lucija njegova najveća motivacija u životu te da ga je posebno osvojila njezina prilagodljivost i činjenica da se o svakoj sitnici lako dogovore. Međutim, Duvnjak i njegova supruga privatni život drže podalje od očiju javnosti.

Dobili drugo dijete

Podsjećamo, rukometaš je na Instagramu objavio da je njegova supruga rodila prije četiri dana. Objavio je fotografiju na kojoj dvogodišnji sin Šime za ruku drži mlađeg brata. U objavi se našla i fotografija otiska stopala tek rođenog dječaka.

Na isti način je Duvnjak i u svibnju 2020. objavio rođenje sina Šime. "14.05.2020. Šime", napisao je tad i također dodao fotografiju otiska stopala.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 06:50