StoryEditor

Livno zavijeno u crno: Sprovod četvero mladih bit će na Uskrs

Piše D  /  11.04.2020., 09:04h

Livanjski kraj od četvrtka navečer zavijen je u crno nakon što su četvero mladih izgubili živote u teškoj prometnoj nesreći na magistralnom putu kraj Livna.

Od njih četvero, troje su bili iz istog sela, Strupnića, dok je jedan bio iz Čelebića. Gradonačelnik Livna za danas je proglasio Dan žalosti.

Foto: Grude Online

Sprovod svih četvero poginulih bit će u na Uskrs u nedjelju, svi će biti sahranjeni u svojim selima, a zbog pandemije koronavirusa, na sprovodu će smjeti biti samo najuža obitelj.

Ovo je tragedija koja se u Livnu ne pamti, a posebno je teška obzirom da su poginuli bili 20-godišnjaci i činjenice da se dogodila usred pandemije, pa se od njih neće moći oprostiti svi oni koji bi to htjeli. Najmlađa poginula je Ivana Rimac (19), zatim Slavica Vujeva i Vlade Vujeva (20), te Jozo Matković (21), piše Dnevni Avaz.

U nesreći su se sudarili Golf i Land Rover u mjestu Kovačić. Na mjestu su poginuli mladić (21) iz Livna koji je upravljao Golfom i njegova suvozačica (20), a drugi dvoje mladih, koji su također bili u Golfu, preminuli su od ozljeda u livanjskoj bolnici.

U nesreći je sudjelovao i muškarac (46) iz Livna koji je vozio Land Rover, no izvukao se s lakšim ozljedama. S njim je u autu bio njegov sugrađanin (38), koji ima teže tjelesne ozljede.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 12:50