StoryEditor

Liverpool opet na vrhu! Redsi neokrznuti prošli i kroz Cardiff

Piše D  /  21.04.2019., 08:04h

Liverpool ne staje! Redsi su danas trijumfalno prošli i kroz Wales, teže nego što se očekivalo, ali na kraju ipak sa silno važnih i povratka na prvo mjesto vrijednih 2-0.

Bravu Velšana otključao je Georginio Wijnaldum u 57. minuti iz uigrane, standardne situacije. Korner Alexandera-Arnolda, lopta bježi od gola, a Nizozemac ju čeka na polu-volej i zabija iza Etheridgea: 0-1.

Navijači Redsa tresli su se do 81‘ kada Martin Atkinson sudi penal zbog faula Morrisona na Salahu (domaći su poludjeli na tu sudačku odluku), a iskusnik James Milner bez puno filozofije s 11 metara zakucava u mrežu Cardiffa: 0-2, pobjeda i Liverpool je opet na vrhu Premiershipa!

 

Istina, momčad Jürgena Kloppa ima utakmicu više pa ih Man City s prvog mjesta može skinuti u srijedu (21:00) kada u velikom derbiju gostuje kod posrnulog Uniteda.

Težak kiks u lovu na Ligu prvaka napravio je Arsenal: izgubili su 2-3 kod kuće od Crystal Palacea! Za momčad Roya Hogdsona trpali su Benteke (17‘), Zaha (61‘) i McArthur (69‘). Arsenal je na 1-1 poravnao preko Özila u 47‘, a lažnu nadu Topnicima u 77‘ je donio Aubameyang.

 

 

Tottenham, Arsenal, Chelsea i United svi su zajedno, od 3.-6. mjesta stali u tri boda i zadnja tri kola bit će totalna Premier League ludnica u lovu na naslov i Ligu prvaka (prva četiri mjesta) tj. u bijegu od utješne nagrade, Europske lige (peto i šesto mjesto)!

Ranije danas, Everton je na Goodisonu s 4-0 razmontirao sve negledljiviji Man United. Premiership se nastavlja već u ponedjeljak, od 21 sat na Stamford Bridgeu igraju Chelsea i Burnley, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 08:20