Article_Top_970x250

Livanjskim vatrogascima donirana oprema

livanjska zajednica frankfurt

Livanjskim vatrogascima donirana oprema

velj 02, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Livanjska zajednica Frankfurt donirala je trinaest vatrogasnih odijela i drugu opremu livanjskim vatrogascima koju im je u petak predala i isporučila Uprava civilne zaštite Hercegbosanske županije.

Osim ove donacije, Livanjska zajednica Frankfurt dosad je pomagala Crvenom križu, sportskim, kulturnim i drugim organizacijama, studentima, djeci, te socijalno ugroženim obiteljima, prenosi Fena-

"Vatrogasna oprema je skupa i teško je osigurati sredstva za opremanje vatrogasnih jedinica, a svakom vatrogascu oprema je jako važna jer im daje određenu zaštitu u obavljanju njihovog posla", kazao je novinarima predsjednik Livanjske zajednice Pavo Badrov, istaknuvši kako je vatrogascima uručeno 13 rabljenih odijela, nekoliko pari interventnih čizama, vatrogasnih kaciga i rukavica.

"Biti vatrogasac znači pomagati u nevolji i raditi jedan od najzahtjevnijih poslova i zato je oprema jako važna, jer dobro opremljen vatrogasac bolje i profesionalnije obavlja svoj posao.

Livanjski vatrogasci su skromno opremljeni vatrogasnim vozilima i opremom tako da nam ova donacija puno znači u obavljanju našeg svakodnevnog teškog i nepredvidivog posla", ustvrdio je zapovjednik vatrogasnog društva Livno Draško Knez.

Livanjski vatrogasci darovali su jedan dio uručene opreme svojim kolegama iz Bosanskog Grahova.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250