StoryEditor
novi izazov

Lijepa voditeljica nakon 12 godina napušta RTL i prelazi na "Dodikovu" televiziju

Piše desk  /  28.10.2021., 13:03h
Ispričala je i kako je njezine kolege s RTL-a rastužila vijest da ih napušta, a otkrila je i sve o svom novom poslu

Nakon 12 godina voditeljica i novinarka Ana Strizić odlučila je oprostiti se od sportske redakcije RTL-a i prihvatila je izazov i ponudu s televizije koja će uskoro početi s emitiranjem. Riječ je o Una TV-u koja je u javnosti već postala poznata i kao Dodikova televizija jer se proširila informacija kako je Una TV u suvlasništvu Igora Dodika, sina člana predsjedništva BiH Milorada Dodika.

–Već neko vrijeme htjela sam neku promjenu i novi izazov te suradnju s novim kolegama pa se poziv s Una TV-a dogodio u pravo vrijeme – otkriva za Večernji list Ana kojoj je sutra zadnji radni dan na RTL-u. 

Ispričala je i kako je njezine kolege s RTL-a rastužila vijest da ih napušta. 

– Jedan kolega je rekao da ništa više neće biti isto, tužni su, pogotovo oni s kojima sam bila dobra, rekli su da će im faliti moj vedri duh, jako su bili slatki – kazala je Ana.

 S novim poslom počinje sljedeći tjedan, a otkrila je i što će raditi na novom radnom mjestu. 

– Bit ću voditeljica i reporterka kao i na RTL-u, samo će emitiranje biti u cijeloj regiji. Mjesto rada mi je i dalje Zagreb, u sportskoj redakciji UNA TV-a zasad nas je petero. Ja sam jedina u Zagrebu, a ostale kolege su u Banjoj Luci, Sarajevu i Beogradu. Pokrivat ćemo regionalno sport – objasnila je Ana i priznala što će joj biti najveći izazov.

– Najveći izazov će mi biti to što sam sama u redakciji jer sam odgovorna za sve. To će na početku sigurno biti najteže, ali već 15 godina radim ovaj posao i mislim da po tom pitanju neće biti iznenađenja jer sve što trebam odraditi, to znam – kaže Ana.Neki od kolega novinara s RTL-a će joj se pridružiti u novom televizijskom projektu i neće biti potpuno sama, a uskoro ćemo u programu ove televizije vidjeti poznata lica s naših televizija poput Ivane Paradžiković, Josipa Šarića, Frane Ridjana....

Dnevnik.ba

29. studeni 2022 15:08