StoryEditor

Lijepa tenisačica ide na spoj s fanom, šokiralo je što traži od nje: "Nije mi ugodno"

Piše D  /  11.04.2020., 10:04h

Kanadska tenisačica već je bila na spoju s drugim fanom prije dvije godine, a čini se da je odlučila još jednom okušati svoju sreću na spoju na slijepo.

Sve je počelo prošlog mjeseca, kad je na društvenim mrežama zaključila da bi karantena bila "puno zabavnija s dečkom". Nakon toga zapljusnule su je ponude i "životopisi" muškaraca zainteresiranih da joj prave društvo. 

Eugenie je iskoristila priliku i odlučila spoju dati humanitarni karakter. Tijekom Instagram livea s novinarkom Allie LaForce pristala je na spoj, a novac koji je obožavatelj spreman dati za spoj ide u humanitarne svrhe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

s o c i a l d i s t a n c i n g

Objavu dijeli Genie Bouchard (@geniebouchard)

 

Taj sretnik je stanoviti Bob koji je njihov live zatrpavao svojim komentarima punim ljubavi prema Eugenie, a za spoj je ponudio 3400 kuna.

LaForce je potom tražila 21.000 kuna, koliko je potrebno da se plate obroci djelatnicima bolnice, a Bob je na to pristao.

Eugenie je od njega tražila da samo ponese WC papir, a on joj je ponudi 7000 kuna da na spoju naruči večeru s britanskim naglaskom..

"Zašto mi to radiš, nabijaš mi krivnju. Moram pristati jer je za humanitarne svrhe, a uopće mi nije ugodno", rekla je i priznala da je očajna u imitiranju naglasaka.

Eugenie je 2017. izašla na spoj sa studentom Johnom Goehrkeom, a prošlo je toliko dobro da su otišli i na drugi spoj. Pitanje je hoće li ga Bob nadmašiti, prenosi Index.hr.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 07:42