Article_Top_970x250

Liječnici se bore za život radnika na kojeg je bačena bomba; Susjeda: Milorad je teške naravi, ali...

stravičan zločin

Liječnici se bore za život radnika na kojeg je bačena bomba; Susjeda: Milorad je teške naravi, ali...

sij 27, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Antonio Pejsa/Pixsell

Liječnici pakračke bolnice bore se za život jednog radnika HEP-a na kojeg je u srijedu u 9.19 sati ujutro 71-godišnji Milorad A. u ulici Jana Žiške u Pakracu bacio bombu.

Kako neslužbeno doznaje Mojportal.hr., teško mu je stradala glava i trbuh i njegovo je stanje još uvijek jako kritično, dok je drugi radnik prošao nešto bolje. Iako mu je tijelo puno šrapnela od eksplozivne naprave i stradao mu je bubnjić, život mu nije ugrožen. S njima je navodno bio još jedan djelatnik HEP-a koji također ima ozljede od šrapnela, no nije teško ozlijeđen.

Trojica radnika HEP-a došla su ujutro kod Milorada A. (71) s nalogom za isključenjem struje, a kada su mu pokucali na vrata, on je na njih bacio bombu i zaključao se u kuću.

Detonacija je odjeknula cijelim gradom, a na mjesto događaja odmah je stigla policija i Hitna pomoć koja je teško ozlijeđene radnike prevezla u pakračku bolnicu. Milorad je u međuvremenu uhićen i odveden u postaju na kriminalističko istraživanje,

"Taman sam primila kvaku kako bi izašla na ulicu baciti smeće i onda je grunulo. Strašno sam se uplašila. Muž mi je bolestan, a unuka mi je gore na katu i uči. Odmah me nazvao sin i rekao da ne izlazim iz kuće. Policija je sada tamo, pretražuju kuću da vide jel ima još bombi i ostalog oružja. Miloradu je prije godinu i pol dana umrla žena, a djeca mu žive negdje vani. Nismo imali s njim nikakvih problema iako je malo teže naravi. No, nije mi na kraj pameti bilo da bi mogao napraviti ovako nešto", rekla je za Mojportal.hr jedna susjeda kojoj su šrapneli od ekplozivne naprave završili na fasadi kuće. Na terenu se sve raspoložive policijske snage, prenosi Jutarnji.hr.

Dnevnik.ba