StoryEditor
ISPALJENA TRI HICA

Liječnici se bore za život pripadnika ATJ Lučko, otkriveni novi detalji sukoba u Hrvatskoj

Piše Desk  /  21.12.2021., 11:04h
U incidentu u Đurđevcu stradao je bivši pripadnik ATJ Lučko, Đurđevčanin Ivan Hećimović.

Policija PU koprivničko-križevačke oglasila se o incidentu koji se u noći na 20. prosinca oko ponoći dogodio na benzinskoj postaji u Đurđevcu, a u kojoj je, kako smo već pisali, stradao bivši pripadnik ATJ Lučko, Đurđevčanin Ivan Hećimović, prenosi Jutarnji.

On je u teškom stanju i liječnici se bore za njegov život

Policija je utvrdila da je dosadašnjim krimikriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je u noći na 20. prosinca od 23.55 do 00.10 sati u Đurđevcu u Ulici grada Vukovara na parkiralištu benzinske postaje došlo do fizičkog sukoba između četvorice muškaraca starosti 52, 19,19 i 23 godine.

Tijekom fizičkog sukoba 52-godišnjak je ispalio najmanje tri hica iz pištolja kojeg je nedozvoljeno posjedovao. Također, sumnja se da su u fizičkom sukobu trojica muškaraca 52-godišnjaku nanijeli teške tjelesne ozljede.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela osobito teške tjelesne ozljede protiv trojice osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku.

Policija također nastavlja kriminalističko istraživanje svih drugih okolnosti navedenog događaja.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 11:04