StoryEditor
TRAGEDIJA U SRBIJI

Liječnica koju je suprug upucao na spavanju u Njemačkoj je zarađivala za cijelu obitelj, kući je došla na kraći odmor. Prijatelji u šoku: Bili su skladan par. Njegovi su malo negodovali...

Piše desk  /  24.05.2022., 15:50h

‘‘Imaju dvoje male djece, ne znam što mu se dogodilo da tako postupi‘‘ - u šoku i nevjerici priča njihov prijatelj.

Milena M. iz Kragujevca, koju je suprug Vladimir upucao u glavu, preminula je usprkos trudu liječnika da joj spase život. Nesretnu ženu suprug je upucao na spavanju nedugo nakon što se vratila iz Njemačke, gdje je zarađivala za cijelu obitelj.

Ona je kao liječnica posljednje tri godine radila u Dresdenu u Njemačkoj te je došla u Kragujevac na kraći odmor, posjetiti dvoje djece i ostatak obitelji.

Prijatelj supružnika Milene i Vladimira M. ispričali su za srpski portal Nova.rs kako su šokirani tragedijom koja se desila.

- Bili su skladan par, on je s djecom povremeno odlazio u Njemačku, a i ona je često dolazila u Kragujevac. Svi smo se radovali što se ona dobro snašla na novom poslu i što će uskoro biti svi zajedno. Čekali su te papire za spajanje obitelji - ispričao je njihov dobar prijatelj, koji je dodao i kako je Milena bila vrijedna.

- Bila je uporna u tome da ode i mi smo ih podržavali. Vladimir je dao otkaz na poslu kako bi čuvao djecu dok je ona u Njemačkoj. Mučili su se tako razdvojeni, a sada ova tragedija, to je šok za sve nas. Ništa nije ukazivalo na to da imaju neke probleme.

Jest malo Vladimirova obitelj negodovala zbog njezinog odlaska, smatrali su da im odvodi djecu, ali ne mislim da je to uzrok toga što je Vladimir podigao ruku na Milenu. Imaju dvoje male djece, ne znam što mu se dogodilo da tako postupi - u šoku i nevjerici priča njihov prijatelj.

Podsjetimo, osumnjičeni Vladimir uhićen je nakon višesatne potrage. Trenutno se nalazi u pritvoru.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 01:08