Article_Top_970x250

Lidija Bačić raspametila muškarce jučerašnjom objavom na Instagramu

bez milosti

Lidija Bačić raspametila muškarce jučerašnjom objavom na Instagramu

svibnja 03, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Instagram

Fotka koju je jučer objavila na Instagramu neće se lako zaboraviti

Lidija Bačić definitivno je jedna od najprovokativnijih osoba iz hrvatskog javnog života. Zbog golišavih outfita, snimaka i fotografija na društvenim mrežama redovito je prozivaju i kritiziraju, ali pjevačica se na takve komentare nimalo ne obazire.

Fotka koju je jučer objavila na Instagramu neće se lako zaboraviti. Zgodna Splićanka odjenula je crne tregerice bez grudnjaka i pokazala brutalan sideboob, a lajkovi se množe iz sekunde u sekundu. Taj ju je odjevni predmet podsjetio na djetinjstvo te mu je posvetila čitav status, ni ne spominjući činjenicu da ispod njega ne nosi ništa.

“Još ka dite sam volila treger hlače. Puno džepova, stanu u njih: žvakaće, praćka, ključ, sličice, pez, franje, jabuka…I puno snova”, napisala je Lille u opisu i pridodala svoje prepoznatljive hashtagove poput #istasiglas, #dokazanouživo te #nevereverphotoshop, ali je zalijepila još jedan simboličan: #sretnodjetinjstvo.

Lidija je za svoj hrabri podvig bez grudnjaka dobila hrpu lajkova, a muškarci koji je prate na Instagramu definitivno su ostali bez teksta. “Svi moji trenutni snovi su u tvojim treger hlacama”, “Uuuuuuh dobre su ti Lidija dobreeeeee hlače”, samo su neki od uzavrelih komentara Bačićkinih obožavatelja.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250