StoryEditor
instagram

Lidija Bačić raspametila fanove fotografijom s kuhinjskog pulta

Piše desk  /  28.06.2022., 07:20h

Lille svakodnevno oduševljava fanove fotografijama s mora, a ovog puta je pozirala u žutom bikiniju, naslonjena na kuhinjski pult. Pohvala ni ovog puta nije nedostajalo

Pjevačica Lidija Bačić Lille (36) ovog ljeta radi punom parom. Zaredala je nekoliko koncerata, nastupa na festivalima i humanitarnim događanjima, a ovih dana se odmara od obaveza u luksuznoj vili u okolici Poreča.

Prvo je fanove počastila fotkom kraj bazena na kojoj pozira u crnom bikiniju.

Lille svakodnevno oduševljava pratitelje svojim fotografijama na kojima je u prvom planu njena besprijekorna linija i bujni atributi. Ni ovog puta nije razočarala.

- Najbolji odmor - napisala je pjevačica u opis fotografije.

Lidija je pozirala u dvodijelnom žutom bikiniju, sa stražnjicom naslonjenom na kuhinjski pult kraj sudopera. Pohvala ni ovog puta nije nedostajalo.

image

Lidija Bačić

INSTAGRAM -

- I meni takva žena treba u kući; Onaj tko te ima sretan je; Koje lijepo i vrelo tijelo - nizali su se pozitivni komentari.

Lille se nedavno našla na meti kritičara jer je pjevala pred katedralom u Sarajevu u kratkoj, dekoltiranoj haljini. Međutim, to je nije spriječilo da za kasnije nastupe odabere još kraće minice i vruća izdanja.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 22:15