StoryEditor
PROSLAVILA GODIŠNJICU

Lepa Brena iskreno: ‘Raspad Jugoslavije i Stefanova otmica utjecali su na moj brak‘

Piše desk  /  24.12.2021., 17:58h
Folk pjevačica Lepa Brena imala je prilično turbulentan život, kako poslovno, tako i privatno. No u posljednje se dvije godine sve manje pojavljuje u javnosti te se posvetila sebi i svojoj obitelji.

Otkako je krenula pandemija koronavirusa, Lepa Brena proputovala je svijet sa suprugom Bobom Živojinovićem i njihovim obiteljskim prijateljima, sastala se s obitelji koju nije vidjela više od 10 godina, a uspjela je i obaviti sve radove na svojoj vili.

"Umorila sam se od odmora, u kući više nemam što raditi. Sredila sam ormare, izbacila nepotrebne stvari, čak sam četkicama farbala i popravljala po kući, jer više nisam znala što da radim sama sa sobom. Izolirali smo se zbog pandemije jer smo uplašeni. Meni je lako obuzdati sebe i biti u izolaciji, ali mlađi članovi obitelji ne mogu shvatiti koliko je korona opasna i ozbiljna. Iskoristila sam priliku da se odmorim, jer tijekom 40 godina nisam imala pauzu. Posvetila sam se sebi i osmislila sam posao kojim ću se baviti već iduće godine. To je nešto vezano za žene", rekla je pjevačica za Nova.rs.

Otkrila je da su ona i suprug počeli prakticirati zdraviji način života te da su zbog toga izgubili kilograme te se osjećaju bolje.

Pjevačica i njezin suprug ovog su ljeta proslavili i 30. godišnjicu braka.

"Boba i ja smo bili na Phuketu na jednoj detoksikaciji, jeli smo samo povrće za sve obroke. Onda smo otišli četiri dana na otok Racha. Tamo smo proslavili godišnjicu braka. To je za mene bila lijepa, emotivna, slatka, mala proslava, jer su naše prethodne uvijek bile sa 150 ljudi. Bili smo u jednom malom svečanom šatoru. Dobili smo cvijeće, šampanjac i večeru. Nisam imala bračnih problema jer sam u brak ušla zrela, s 30 godina, bila sam upućena u to da kada se udam, trebam imati dosta razumijevanja i tolerancije. Boba i ja smo dva dobra prijatelja, suradnika, supružnika. Naši problemi su bili vezani uz raspad Jugoslavije, za Stefanovu otmicu... Boba ima razumijevanja za moj posao, ideje... On je bio alfa i omega, čovjek koji mi je organizirao posao. Zahvalna sam mu na tome", rekla je Lepa Brena za Nova.rs.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 03:10