20.10.2005., Zagreb - Druga vecer 6. Cro-a-Portera. Zvonimir i Leonarda Boban. Photo: Slavko Midzor/PIXSELLSLAVKO MIDZOR/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
celebrety

Leonarda Lončar prvo Valentinovo nakon razvoda od Bobana provela na koncertu

Piše desk  /  15.02.2022., 20:14h
Leonarda Lončar je prvo Valentinovo nakon razvoda od Zvonimira Bobana provela na koncertu Nine Badrić u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Prvi Dan zaljubljenih otkako je slobodna provela je s djecom, a na koncertu su je zabilježili i fotografi.

Leonarda je s Bobanom bila u braku 27 godina, a za njihov razvod saznalo se u svibnju prošle godine. Ukupno su bili u ljubavnom odnosu 32 godine, a o njihovom razilaženju Leonarda je progovorila za In magazin.

"Dobro sam danas. Sad sa Zvonkom imam jedan lijepi odnos, indirektniji. 32 godine smo bili zajedno. Prvo sam ja patila za njim, to jest ja sam previše od njega tražila u početku, a on je poslije previše tražio od mene. Ne previše, ok, uglavnom nije puklo radi treće osobe, nego radi treće stvari. Tako da smo se razdvojili. Ne žalim ni za čim", ispričala je Leonarda.

Bivši par zajedno ima petero djece, kćeri Ružu, Martu i Mariju te sinove Rafaela i Gabrijela. Ruža je njihova biološka kći, a četvero starijih su posvojili. 

Inače, na koncertu Nine Badrić su bili i brojni drugi poznati Hrvati poput Damira Kedže, Vanne sa suprugom, Marije Husar Rimac, Ivane Husar Mlinac i Dalibora Petka.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 02:05