StoryEditor

Legendarnom Kići Slabincu pogoršalo se zdravstveno stanje: "Nije dobro..."

Piše D  /  09.10.2020., 09:10h

Krunoslavu Slabincu, poznatijem po nadimku Kićo, ponovno se pogoršalo zdravstveno stanje. Pozivajući se na njegove najbliže, Jutarnji list piše kako stanje popularnog glazbenika "nije dobro".

Pjevač je već dva i pol mjeseca u zagrebačkom KBC-u i zdravstvena situacija ponovno mu se pogoršala.

"Taman kad pomisliš da je našem Kići krenulo na bolje, doznaš da se njegovo zdravlje opet pogoršalo. Situacija se mijenja svakih par dana. On se bori. On se ne da. Ali, nikako da dođe dan u kojem bismo svi mogli odahnuti i reći da je najgore je prošlo", opisuju stanje legendarnog slavonskoga glazbenika njegovi najbliži.

Kićo je u bolnici početkom kolovoza završio zbog koronarne bolesti koja mu je bila zahvatila krvne žile.

Unatoč uspješnom zahvatu, tijekom kojeg su mu ugrađene tri premosnice, oporavak se zakomplicirao jer mu zbog prekomjerne težine rana na prsnom košu nije zarastala kako treba.

Posljedica toga su bili respiratorni problemi, a kada je kašljao, popucale su žice kojima su kardiokirurzi zatvarali prsnu kost. Pokušali su ponovno spojiti fragmente prsne kosti, no to nije bilo moguće. U javnosti su se tada pojavile priče kako je glazbenik u komi, što je njegov liječnik oštro demantirao.

"Tijekom boravka u bolnici Kićo je, nakon operacije, dobio bolničku infekciju. Uskoro nakon toga i upalu pluća. Kada se koliko-toliko oporavio od tih bolesti, ispostavilo se da mu se ponovo otvorila rana na prsima, a kada se to saniralo, opet je podlegao upalama", pričaju Kićini prijatelji.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 23:51