StoryEditor

Legendarni Vatreni zbog bolesti ostao bez kose, ali se ne predaje

Piše D  /  29.01.2020., 08:01h

Ivan Klasnić, nekadašnji sjajni napadač i bivši vatreni, danas slavi 40. rođendan. Klasnić je u karijeri igrao za St. Pauli, Werder, Nantes, Bolton i Mainz, a dobro je poznata njegova borba s bolešću zbog koje je prošao tri transplatacije bubrega, prenosi Večernji.

No, Klasnić je poznat kao čovjek koji se ne predaje i prepun je optimizma usprkos stalnoj borbi. - Osjećam se dobro, sretan sam i želim doživjeti 100 godina. Želim biti uzor svojoj djeci - rekao je Klasnić za njemačke medije.

Klasnića je u posljednje vrijeme dobio virusnu bolest zbog kojeje ostao bez kose. - Napao mi je korijen kose. Naravno, nadam se da će mi kosa opet narasti. Neću dopustiti da me bilo što obeshrabri - dodao je Klasnić. Klasnić se na Instagramu pohvalio brojnim čestitkama sportaša koje je dobio za 40. rođendan. Neka mu bude sa srećom!

A da je Klasnić uvijek spreman na šalu, svjedoči i poruka koju je napisao nakon što su naši rukometaši u polufinalu Europskog prvenstva na dramatičan način izbacili Norvešku (29:28). - Ma stvarno niste normalni. Dosta mi je što je otkazao bubreg, nakon ove utakmice moglo mi je i srce - napisao je Klasnić tada.  

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 11:11