Article_Top_970x250

Legendarni Vatreni zbog bolesti ostao bez kose, ali se ne predaje

prošao tri transplatacije bubrega

Legendarni Vatreni zbog bolesti ostao bez kose, ali se ne predaje

sij 29, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via 11FREUNDE

- Osjećam se dobro, sretan sam i želim doživjeti 100 godina. Želim biti uzor svojoj djeci - rekao je Klasnić za njemačke medije.

Ivan Klasnić, nekadašnji sjajni napadač i bivši vatreni, danas slavi 40. rođendan. Klasnić je u karijeri igrao za St. Pauli, Werder, Nantes, Bolton i Mainz, a dobro je poznata njegova borba s bolešću zbog koje je prošao tri transplatacije bubrega, prenosi Večernji.

No, Klasnić je poznat kao čovjek koji se ne predaje i prepun je optimizma usprkos stalnoj borbi. - Osjećam se dobro, sretan sam i želim doživjeti 100 godina. Želim biti uzor svojoj djeci - rekao je Klasnić za njemačke medije.

Klasnića je u posljednje vrijeme dobio virusnu bolest zbog kojeje ostao bez kose. - Napao mi je korijen kose. Naravno, nadam se da će mi kosa opet narasti. Neću dopustiti da me bilo što obeshrabri - dodao je Klasnić. Klasnić se na Instagramu pohvalio brojnim čestitkama sportaša koje je dobio za 40. rođendan. Neka mu bude sa srećom!

A da je Klasnić uvijek spreman na šalu, svjedoči i poruka koju je napisao nakon što su naši rukometaši u polufinalu Europskog prvenstva na dramatičan način izbacili Norvešku (29:28). - Ma stvarno niste normalni. Dosta mi je što je otkazao bubreg, nakon ove utakmice moglo mi je i srce - napisao je Klasnić tada.  

Dnevnik.ba