StoryEditor

Lautaro: Ovo mi se nikad u karijeri nije dogodilo

Piše D  /  27.02.2021., 12:02h

Barca je bila spremna platiti 111 milijuna eura Interu, ali se posao zakomplicirao zbog loše financijske situacije u španjolskom klubu. Argentinac je odlučio ostati još jednu sezonu u Interu i pokušati realizirati transfer ovog ljeta, ali od toga, čini se, neće biti ništa.

"Istina je da sam pregovarao s Barcelonom i bio sam blizu da odem. No, to se nije dogodilo i to je sad iza mene. Uopće više ne razmišljam o Barci nego samo o Interu i to sam treneru jasno rekao", kazao je 23-godišnji Martinez za Gazzettu dello Sport.

Argentincu ugovor s Interom ističe 2023. godine.

"Sigurno ću ga produžiti. Ne znam kad će se to točno dogoditi, ali dogodit će se. Vidim se u Interu još jako dugo. Sve mi se sviđa u ovom gradu, momčad, nogomet, liga. Zaista uživam", dodao je Martinez.

Inter je trenutačno na prvom mjestu Serie A s četiri boda više od Milana i osam više od Juventusa koji ima i utakmicu manje. Po mišljenju svih stručnjaka, Conteova momčad je najveći favorit za titulu, koju čeka od 2010. godine.

"Ne volim pričati o favoritima, ali na prvom smo mjestu i naravno da nam to daje puno samopouzdanja. Nikad u karijeri nisam doživio da imam toliku prednost na vrhu tablice, ali to nije slučajno. Sve ovo je rezultat rada nas i trenera. S Conteom smo puno bolja momčad, atmosfera je odlična i svi pomažu jedni drugima", zaključio je Martinez.

U Inter je stigao 2018. godine iz argentinskog Racinga za 25 milijuna eura. Dosad je za milanski klub odigrao 117 utakmica i zabio 45 golova, od čega 15 ove sezone.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 08:50