StoryEditor
instagram

Lana Jurčević raspametila pratitelje "rasplesanim" dekolteom

Piše desk  /  13.02.2022., 12:17h
Pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević iz dana u dan oduševljava svojim TikTok uracima, no posljednjim je ‘oborila’ pratitelje s nogu.

Lana je u šaljivom videu zaplesala i pokazala duboki ‘rasplesani’ dekolte koji je oduševio njene pratitelje. No na Lani sve izgleda tip-top – ruke, bokovi, frizura, putene usne – malo tko joj može naći manu, posebno uz takvu posebnu, zaraznu energiju. Potvrdili su to i pratitelji koji nisu štedjeli na komplimentima.

“LET’S GOOOO!! Holy spirit activate!”,  napisala je Lana uz video koji je podijelila i na svom Instagram profilu. Svoje je pratitelje pozvala u trgovački centar, ponajviše one koji su u potrazi sa savršenim poklonom za Valentinovo. Tamo će biti do 16 sati sa svojom linijom proizvoda La Piel, kojom je oduševila Hrvatice.

“Dolazim u City”, glasio je prvi komentar pratitelja.

“Dekolte je nevjerojatno senzualan”, “Jel’ ja jedina gledam u dekolte? “, “O maco”, Holy crap! Egzorcizam activate! , “Kako si dobra..čisti orgazam”, nastavili su s nizati komentari i šale.

“Fulala si profesiju…imaš talent glume i preobrazbe…pozitiva koliko vidim…bravo”, “Ha ha, jesi luda svaka čast. Da te nema trebalo bi te izmisliti. Kraljica…”, hvalili su pjevačicu pratitelji.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 15:01