Article_Top_970x250

Kyrgios: 'Andy, bolji si od Đokovića, on igra graničare'

zločesti dečko tenisa

Kyrgios: 'Andy, bolji si od Đokovića, on igra graničare'

svibnja 16, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via Instagram

Ja sam se tog dana osjećao kao da ne znam što je tenis. Poslije prva četiri gema sam želio otići s terena, pričao je Australac o okršaju sa Škotom u Montrealu 2014. godine držeći čašu vina u rukama.

Nick Kyrgios uvijek oduševljava svojim izjavama i potezima, a par zanimljivih imao je i tokom Instagram prijenosa uživo s Andyjem Murrayem. Za početak prisjetio se meča sa Škotom 2014. godine iz Montreala, kada mu je uzeo tek četiri gema.

- Kako si se osjećao kad si me ostavio na četiri gema? Bila je velika najava 'Mladi Kyrgios koji dolazi', a ja sam se tog dana osjećao kao da ne znam što je tenis. Poslije prva četiri gema sam želio otići s terena, rekao je Kyrgios koji je pripovjedao s čašom vina u rukama. U jednom trenutku ga je Murray upitao koliko ih je popio, a Kyrgios mu je odgovorio:

- Onoliko koliko si mi gemova ostavio u Wimbledonu. Vjerojatno šest.

Australski talent nastavio je opisivati taj servis a onda rekao Murrayu da je bolji od, ni manje ni više nego - Đokovića!

- Jednostavno si predobar. Već sam ti to govorio, mislim da si trebao imati karijeru kao jedan od najvećih. Ne želim zvučati kontroverzno, ali po mom mišljenju si bolji od Đokovića. Sad bi mi ljudi rekli na društvenim mrežama: 'Đoković je osvojio to i to', ali on je igrao graničare s mojim servisom, izbjegavao ga je i nije ga mogao vratiti, dok ti ideš na lopticu i pokušaš zabiti winner. To je moje mišljenje.

Ipak, skromni Andy rekao je kako rezultati pokazuju nešto drugo, a Kyrgios bi pak mogao uzeti neke druge rezultate kao referencu. Naprimjer, međusobni omjer s dvojicom tenisača. Đokovića je dobio dvaput u dva okršaja, bez izgubljenog seta, a protiv Murraya ima mizerni omjer 2-5...

Murray mu je uzvratio kako rezultati govore ipak drugačiju priču, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba