StoryEditor
Twitter

KULTURA SJEĆANJA Emir Suljagić psovao majku predsjedniku Milanoviću

Piše desk  /  13.09.2022., 15:21h

Memorijalni centar Srebrenica Potočari trebao bi se baviti kulturom sjećanja i cilj bi mu trebao biti sprječavanja širenja mržnje i poticanje tolerancije među narodima. Vidimo na koji način Suljagić to čini.

Nepotvrđena izjava predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića u kojoj navodno negira genocid u Srebrenici, izaziva žučne reakcije u bošnjačkoj javnosti. On je ovu izjavu, prema tvrdnjama lista Danas, izrekao tijekom ručka na samitu Procesa Brdo-Brijuni na Brdu kod Kranja.

- Ima raznih genocida, ali u Srebrenici nije bio genocid, navodno je na tom ručku izjavio Milanović, no Danas ne izvještava tko je tu informaciju potvrdio.

Očekivano, jedna od najoštrijih reakcija stigla je od direktora Memorijalnog centra Potočari-Srebrenica, Emira Suljagića, koji je poznat po dugogodišnjem širenju mržnje i prema Hrvatima iako su upravo hrvatske vojne snage spriječile ponavljanje Srebrenice u Bihaću.

- Zoran Milanović bi bio obična ljudska slina kad ne bi bio fašističko smeće. I evo zašto vam Izborni zakon nikad neće proći: jer ovaj put znamo da je to uvod u novu i masovniju Srebrenicu. I da, Uredu predsjednika Hrvatske, j...m vam mater, napisao je Suljagić na Twitteru.

Inače, Memorijalni centar Srebrenica Potočari trebao bi se baviti kulturom sjećanja i cilj bi mu trebao biti sprječavanja širenja mržnje i poticanje tolerancije među narodima. Vidimo na koji način Suljagić to čini.

Dnevnik.ba

04. ožujak 2024 13:09