Article_Top_970x250

Kuća strave Velje Nevolje: U stroju za mljevenje mesa našli DNK uzorke žrtava

UBIJALI, MUČILI...

Kuća strave Velje Nevolje: U stroju za mljevenje mesa našli DNK uzorke žrtava

svibnja 10, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: M.M./ATAImages/PIXSELL

Aleksandar Vulin potvrdio je kako su istražitelji u kući Velje Nevolje našli ne samo oružje i eksploziv, već i stroj za mljevenje mesa. Istraga je pokazala da je u njemu bilo različitih DNK uzoraka.

Srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin objavio je kako su vještačenja potvrdila da je u stroju za mljevenje mesa, koji je pronađen u kući klana Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, i Marka Miljkovića, u beogradskom naselju Ritopek, pronađeno više DNK uzoraka različitih žrtava, javlja N1.

Vulin je poručio kako niti jedan zločin tog klana neće ostati nerasvijetljen. 

- Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se, osim oružja i eksploziva, nalazio industrijski stroj za mljevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova i Tužiteljstva za organizirani kriminal potvrdili su da se u toj mašini nalazilo više DNK-ova različitih žrtava tog klana - rekao je i dodao kako je "ubilačka grupa" ljude mučila i ubijala te na kraju samljela njihove ostatke kako bi lakše uništili dokaze. 

Početkom veljače članovi klana uhićeni su i osumnjičeni za ubojstva, iznude, otmice i prodaju droge. Policija je tada pretresala više od 30 lokacija, među ostalim i stadione Partizana i Crvene zvezde, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba