StoryEditor

Krznar: Suci su došli u doping-sobu uvjeravati moje igrače da je bilo zaleđe

Piše D  /  16.04.2021., 02:04h

‘’Pamtimo samo sretne dane, a bilo ih je puno i priuštili smo ih navijačima. Sada puna koncentracija na Istru, HNL i Kup’’, rekao je na Maksimiru trener Modrih Damir Krznar nakon povratka iz Španjolske pa je nastavio:

‘’Nije funkcioniralo sve kako smo se nadali u prvom poluvremenu, ali našli smo energije da to ispravimo. Da smo iskoristili onu Majerovu šansu na startu drugog dijela, možda bismo i zakomplicirali život Villarrealu, ali to je momčad koja je bolja nas. Parejo i Moreno su klase, za Morena će se u prijelaznom roku boriti i najveći klubovi na svijetu.’’

Villarreal je poveo nakon sumnjive situacije. Pomoćni sudac je najprije signalizirao zaleđe, ali je VAR soba promijenila odluku.

‘’Suci su došli sa snimkom u sobu za doping-test i dodatno objašnjavali mojim igračima situaciju kod prvog gola. Već je ta činjenica dovoljno rekla’’, kazao je trener Dinama iza kojeg je čudesna sezona:

‘’Cijeli je novi stožer došao na mala vrata i trebalo je vremena da se stvori taj klik s momčadi. Mislim da je prijeloman trenutak bio prije WAC-a u Zagrebu kada nas je napao korona virus i kada smo pobijedili sretno i spretno. Nakon toga smo dobili što smo trebali i plovili na tom valu. Najveći izazov svakog kolektiva je kontinuitet, rezultat je taj koji nosi atmosferu i financije koje nam omogućavaju da ekipa ostane na okupu i nadam se da neće biti potrebe da prodajemo. Već radimo na tome da ovim igračima pružimo uvjete za ostanak. Štoviše, imamo kadar od 40 igrača i morat ćemo ga i skraćivati’’, kazao je Krznar posebno podcrtavši četiri imena.

‘’Gvardiolu, Jakiću, Majeru i Ivanušecu ovo je bila prva europska sezona i ne pamtim da je jedna momčad napravila takav skok s četiri rookieja", prenosi Index.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 19:49