StoryEditor

Krstulović Opara o napadu: "Nije vrijedno spomena"

Piše D  /  11.07.2020., 08:07h

Gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu napala su dvojica mladića koji su ga prvo vrijeđali i potom udarili. Koliko je poznato, gradonačelnik nije zatražio liječničku pomoć.

Kako se doznaje iz PU splitsko-dalmatinske, obavlja se kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja okolnosti događaja. Za nepoznatim počiniteljima se traga.

O napadu se na Facebooku oglasio Opara. "Dobri ljudi, hvala što brinete, dobro sam i ništa se strašno nije dogodilo. Da je bilo tko drugi bio umjesto mene ovo ne bi bila nikakva vijest. Nije vrijedno spomena", napisao je.

SDP: Na Gradsko vijeće što prije staviti raspravu o izvješću o stanju sigurnosti u gradu

Dobri ljudi, hvala što brinete, dobro sam i nista se strašno nije dogodilo. Da je bilo tko drugi bio umjesto mene ovo ne bi bila nikakva vijest. Nije vrijedno spomena.

Objavljuje Andro Krstulovic OparaPetak, 10. srpnja 2020.

O napadu na gradonačelnika Oparu oglasio se i splitski SDP:

"Bezrezervno i najoštrije osuđujemo napad na gradonačelnika našega grada Andru Krstulovića Oparu. Smatramo da se na dnevni red sjednice Gradskog vijeća Splita što prije treba staviti rasprava o izvješću Policijske uprave Splitsko-dalmatinske o stanju sigurnosti u gradu Splitu. Naime, u rujnu prošle godine Gradsko vijeće je na tematskoj sjednici o stanju sigurnosti u Splitu zaključilo da u drugom kvartalu svake godine ta tema bude na dnevnom redu", stoji u priopćenju Gorana Kotura, predsjednika SDP-a Split.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 04:22