StoryEditor

Kritičari prerano otpisali Modrića, pokazao kakva je klasa i utišao ih

Piše D  /  24.11.2019., 10:11h

Sjajne partije pružili su Marcelo Brozović, Mateo Kovačić, ali prije svega kapetan Hrvatske Luka Modrić u subotnjim ogledima njihovih momčadi. Broz je za Inter upisao asistenciju kod trećeg pogotka talijanske momčadi, a njegovu loptu u gol Torina spremio je Lukaku, Kovačić je za engleski Chelsea upisao asistenciju kod vodstva svoje momčadi na gostovanju kod Manchester Cityja koja ipak nije bila dovoljna za bodove na Etihadu jer su igrači Pepa Guardiole preokrenuli rezultat preko De Bruynea i Mahreza. piše Večernji.hr.

Modrić je pak briljirao u domaćoj pobjedi Real Madrida nad Sociedadom na Santiago Bernabeu. Igrači Zinedinea Zidanea slavili su 3:1, a hrvatski kapetan sudjelovao je kod sva tri pogotka.

Asistirao je Benzemi i Valverdeu, a potom je za kraj i sam zabio. Igru je napustio u 85. minuti uz ovacije cijelog stadiona, a u igru je umjesto njega ušao Nijemac Kroos.  Sjajna izvedba očekivano je oduševila i španjolske medije. 

- Nakon sporog starta, Modrić je počeo pokazivati svoj autoritet i voditi Real do pobjede. Dva puta je asistirao prije nego što je i sam postigao treći gol - piše Marca čiji su čitatelji dali najviše pozitivnih ocjena hrvatskom nogometnom čarobnjaku. 

- Luka Modrić vratio se u svoju sjajnu formu i briljirao je. Postigao je pogodak i upisao dvije asistencije protiv Real Sociedada. Real Madrid zaostao je za ranim pogotkom Williana Josea, ali Hrvat je preuzeo odgovornost i povukao domaćine natrag u igru.

Bio je to veliki nastup za osvajača Ballon d‘Ora iz 2018. godine, jer su njegov pogodak i dvije asistencije pomogli okrenuti meč na stranu Reala - dodaje Marca koja je uputila i poruku svim Modrićevim kritičarima. 

- Oni koji ga žele vidjeti izvan momčadi morat će pričekati još neko vrijeme. On je genije.

AS piše kako je ovo bila ‘sjajna večer za Hrvata‘. - Sjajna utakmica za Hrvata koji je Benzemu uposlio asistencijom iz udžbenika, kao Valverdea kod drugog pogotka prije nego što je i sam postigao gol, prenosi Večernji.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 03:14