StoryEditor
potres u maroku

Krišto uputila brzojav sućuti premijeru Maroka, nema podataka ima li među stradalima u Maroku građana BiH

Piše fena  /  09.09.2023., 12:08h

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto uputila je brzojav sućuti premijeru Maroka Aziz Akhannouch u povodu razornog zemljotresa koji je pogodio zemlju.

-Uime Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i u svoje osobno izražavam Vama, obiteljima stradalih i narodu Maroka duboku sućut i suosjećanje s boli i patnjama obitelji poginulih i ranjenih u ovim teškim trenucima. Iskreno smo potreseni stradanjima koja su vas zadesila u kojima su izgubljeni ljudski životi i nanesena ogromna materijalna šteta. Naše misli i molitve su uz vas - navodi se u brzojavu sućuti predsjedateljice Krišto.

Ministarstvo vanjskih poslova BiH zasad nema podataka o tome da li među stradalima u razornom zemljotresu koji je pogodio Maroko ima državljana BiH.

Kako navode iz MVP-a BiH, u slučaju potrebe, građani BiH mogu se obratiti Ambasadi BiH u Madridu, Kraljevina Španjolska, na broj telefona +34915750870 ili putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Potrebno je navesti ime, adresu u BiH, broj pasoša BiH, lokaciju u Maroku i potrebne podatake za kontakt za pomoć.

-Osim toga, možete se obratiti Ministarstvu vanjskih poslova Bosne i Hercegovine putem e-pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. za daljnju podršku - objavli su iz MVP-a BiH.

Dnevnik.ba

 

02. svibanj 2024 10:38