StoryEditor
središnja bosna

Krišto u Novom Travniku: Izborimo se za bolji položaj, za bolji život svakog čovjeka na ovom prostor

Piše desk  /  25.09.2022., 21:19h

Borjana Krišto, zajednička kandidatkinja Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog član Predsjedništva BiH i dr. Dragan Čović, predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH posjetili su danas Novi Travnik

Izaslanstvo se odmah po dolasku sastalo s dr. med. Ivankom Mađar-Šimić, ravnateljicom Doma zdravlja, gdje su upoznati o radu ove ustanove. Potom su posjetili Općinski odbor HDZ-a BiH Novi Travnik u prostorijama stranke u ovoj općini.

Izaslanstvo dužnosnika dočekao je Stjepan Dujo, načelnik općine i predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Novi Travnik. Dujo je govorio o pripremama i aktvnostima stranke za Opće izbore te je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim tijekom predizbornog  procesa, kao i zahvalu ekipi mladih ljudi, spremnih na rad i dokazivanje.

Biti zajedničkom kandidatkinja Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog član Predsjedništva BiH, Krišto je istaknula kao veliku čast ali i odgovornost. „Uvjerna sam da ste upoznati sa svime što radimo, posebno vi ovdje u Novom Travniku znate kakva je situacija i pozicija hrvatskog naroda u BiH. Zahvaljujem se na svemu što radite i činite kako bi nastavili ustrajnu borbu za ostvarenje naše pune ustavne jednakopravnosti i izbora naših legitimnih političkih predstavnika.  Da se kroz institucije vlasti, izborimo za bolji položaj, za bolji život svakog čovjeka na ovom prostoru. Vjerujem u vas, vjerujem u snagu zajedništva i uvjerena sam da će te 2. listopada svi izaći na izbore i pokazati našu odgovornost za budućnost BiH. Nastavit ćemo raditi na ostvarivanju naših programskih i političkih ciljeva u interesu BiH a posebno svog hrvatskog naroda u BiH“, istaknula je Krišto danas u Novom Travniku.

Uz Krišto i predsjednika Čovića u posjeti Novom Travniku bili su kandidati i nositelji listi za Opće izbore u BiH: Marinko Čavara, dopredsjednik HDZ-a BiH i nositelj liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH, Lidija Bradara članica Predsjedništva HDZ-a BiH i nositeljica liste za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH i Ilija Nakić, generala HVO-a i nositelj liste za Sabor Županije Središnja Bosna.

Dnevnik.ba

19. svibanj 2024 05:32