StoryEditor
predsjedateljica VM

Krišto čestitala Dan neovisnosti BiH: Danas se naša domovina nalazi pred samim vratima velike europske obitelji

Piše fena  /  28.02.2023., 17:35h

Predsjedateljica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto uputila je čestitku u povodu 1. ožujka, Dana neovisnosti Bosne i Hercegovine.

Krišto u čestitki podsjeća da je na današnji dan 1992. godine Bosna i Hercegovina postala neovisna, suverena i međunarodno priznata država, te da će "taj povijesni trenutak ostati zabilježen kao datum koji nas je opredijelio da našu domovinu nastavimo zajednički osnaživati kao državu tri konstitutivna i jednakopravna naroda i svih drugih koji u njoj žive".

- Danas se naša domovina nalazi pred samim vratima velike europske obitelji. Uvjerena sam kako je punopravno članstvo u Europskoj uniji naš zajednički cilj i budućnost kojoj svi težimo. Na tom putu moramo biti jedinstveni, sa željom i vjerom u bolje sutra, te iskreno i beskompromisno raditi na ostvarenju svih naših strateških opredjeljenja Kao predsjedateljica Vijeća ministara BiH, te u svoje osobno ime, upućujem iskrene čestitke svima u Bosni i Hercegovini, u povodu 1. ožujka, Dana neovisnosti - navodi se u čestitki predsjedateljice Vijeća ministara BiH Borjane Krišto.

Dnevnik.ba

15. svibanj 2024 00:08