StoryEditor
želi mir

Kristina Krepela povukla drastične mjere nakon što je uhvaćena s Marinom Miletićem

Piše desk  /  01.06.2022., 08:38h

Glumica Kristina Krepela više ne želi biti digitalno prisutna.

Medijska pozornost glumici Kristini Krepeli nikada nije pretjerano odgovara. Na upite za intervju najčešće pristojno odgovara odbijajući ih, a kada odluči javno govoriti, onda je to najčešće na temu njezinih poslovnih uspjeha i projekata. Velikim dijelom je tome tako i zbog toga što je Kristina ostvarila niz suradnji u inozemstvu pa za pozornost hrvatskih medija ne mari. A uvijek je, barem kod većine ljudi, bolje živjeti u sreći koju donosi samozatajnost. I živjela je tako samozatajno i zadovoljno Kristina, sve dok se nije zaljubila u političara Marina Miletića.

S Riječaninom su je prvo uhvatili u šetnji Maksimirom, a potom je čitatelj portala Cover Style fotografirao Marina i Kristinu zagrljene u šetnji centrom Zagreba. Postala je ubrzo to najkomentiranija vijest u zemlji, tolika da se na tu temu putem Instagrama oglasio i sam Marin: "Da se naučite barem malo radovati sreći drugih, bili biste i sami puno sretniji u životu. Božji blagoslov svima dragi ljudi! I mir srcima vašim", poručio je ljudima.

No, dok je Miletić i ovog puta iskoristio svoju vještinu komuniciranja sa svojom digitalnom sljedbom, Kristina je tiho pokazala da joj ova pozornost nimalo ne odgovara.

Naime, nakon što je dvaput u kratkom periodu postala zvijezda svih domaćih portala, glumica je povukla očekivan potez i obrisala svoj Instagram.

"Hvala vam na upitu, ali svoj privatni život ne komentiram. Hvala vam puno na razumijevanju", rekla nam je kada smo je kontaktirali vezano uz prirodu njezinog odnosa s Marinom. Neke stvari, čini se, zaista planira(ju) zadržati samo za sebe, prenosi RTL.

Dnevnik.ba

30. studeni 2022 03:17