StoryEditor
uhvaćeni u šetnji

Kristina Krepela i Marin Miletić oglasili se nakon što su snimljeni zajedno, evo što kažu

Piše desk  /  06.05.2022., 12:37h
Nakon što su Marin Miletić i Kristina Krepela uhvaćeni u šetnji, počela su nagađanja da je ovaj par u vezi.

Nakon što je Marin Miletić (42), saborski zastupnik Mosta, uslikan u romantičnoj šetnji s hrvatskom glumicom Kristinom Krepelom (42), nastale su glasine da je možda riječ o novom paru estrade.

Čuvaju privatnost kao zmija noge

Naime, Miletić na Instagramu prati samo 41 osobu, a među njima je i lijepa glumica, kojoj redovito lajka objave. Šuškanja o novom paru započele su nakon što je čitatelj 24sata uslikao ovaj dvojac dok su u srijedu hodali zagrebačkim parkom Maksimir.

Zbog glasina o tome da je Miletić u vezi s Krepelom, mnoge je zanimalo je li to zaista istina. Oboje su slobodni, a nitko od njih još nije potvrdio ni opovrgnuo ta šuškanja.

"Kristina posebno čuva svoj privatni život. Ja to jako poštujem. Nemam drugih komentara", napisao je Miletić SMS Jutarnjem listu, dok je Kristina imala sličan odgovor, da voli svoju privatnost čuvati za sebe. Osim toga, par je navodno, prije mjesec i pol dana, pokušao iznajmiti stan u kojem su planirali zajednički život.

Podsjetimo, Kristina je 2018. prekinula 15-godišnju vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, a Miletiću je u rujnu prošle godine preminula supruga Danijela nakon dugogodišnje borbe s teškom bolešću. Miletić je u rujnu 2021. objavio tu tužnu vijest na društvenim mrežama, a idućih je dana dosta pisao o tome kako se on i njihove dvije kćeri, Marta i Lucija, nose s gubitkom supruge i majke.

Miletić je inače teolog po struci, bivši riječki vjeroučitelj i bivši predsjednik Zdruga katoličkih skauta Riječke nadbiskupije, poznat je po svojim osebujnim nastupima u Saboru, kao i kontroverznim stavovima koje iznosi na društvenim mrežama, posebno na svojem YouTube kanalu gdje ima više od 38.000 pratitelja, dok na Instagramu ima više od 21.000 pratitelja s kojima često dijeli novosti vezane za njegov privatni i poslovni život.

Krepela je svoju televizijsku karijeru započela kada joj je bilo samo 16 godina, na HRT-u je pet godina vodila emisiju za mlade "Briljanteen", a kasnije je vodila i emisiju "Hit depo". Ova glumica je 2007. dobila ulogu u ratnom filmu "Lov u Bosni", a iste te godine Krepela prihvaća ulogu Barbare Vidić u popularnoj seriji "Ne daj se, Nina".

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 05:20