StoryEditor
popularni tv show

Krešo izgubio u Potjeri, nije znao ime laneta iz dječjeg romana

Piše desk  /  14.03.2022., 23:05h
Krešo Sučević Međeral večeras nije uspio uhvatiti dvojicu natjecatelja te su Domagoj i Vedran kući odnijeli 63 tisuće kuna. Domagoj i Vedran imali su 14 koraka prednosti ispred Kreše i činilo se da će lovac uspjeti pobijediti u večerašnjoj igri, ali se to nije dogodilo.

Iako je Krešo prije završne potjere na svako pitanje odgovorio točno, na početku završne imao je netočan odgovor. Kriva je brzopletost, a njegov netočan odgovor Domagoj i Vedran iskoristili su za još jedan korak prednosti, prenosi Index.hr.

Pitanje je glasilo: "Kako se zove Lane za koje se brine dječak Željko u romanu Anđelke Martić?"

Krešo je ponudio netočan odgovor, a po njegovom izrazu lica vidjelo se da je odmah shvatio da je prebrzo odgovorio i da je odgovor netočan.

Natjecatelji su ponudili točan odgovor te Krešu vratili na 15 koraka zaostatka koje lovac nije uspio uloviti.

Inače, Pirgo je Lane iz istoimenog romana o prijateljstvu petogodišnjeg dječaka Željka i laneta u vrtlogu Drugog svjetskog rata. To je najpoznatije djelo Anđelke Martić, proslavljene autorice dječje ratne proze. Željko je partizansko dijete i u ratu je izgubio malenog brata. Tatu i mamu viđa samo povremeno. Pirgo je pak izgubio oba roditelja i brigu o njemu na sebe preuzeo je dječak Željko. 

Dnevnik.ba

21. rujan 2024 03:07