Article_Top_970x250

Krešić: Komšić suvremeni trabant Miloševićeve politike

#SEJDOKOMSIC gori od Sejde

Krešić: Komšić suvremeni trabant Miloševićeve politike

stu 20, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Komšić je suvremeni trabant Miloševićeve politike jer je uz to što je negativna osoba, donio i mnogo političke koristi Hrvatima u BiH za nastavak njihove borbe za slobodu, rekao je Zoran Krešić, novinar Večernjeg lista, za Dnevnik.ba.

Zoran Krešić, novinar Večernjeg lista, komentirao je za Dnevnik.ba današnju inauguraciju novog saziva Predsjedništva BiH i pokret #SejdoKomsic.

"Željko Komšić je sebi osigurao mjestu u 'hall of fame' među najnepopularnijim petokolonašima i izdajicama kao kršitelj temeljnih ljudskih i nacionalnih prava", kazao je Krešić komentirajući inauguraciju Komšića nametnutog bošnjačkim glasovima za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Komentirajući pokret #SejdoKomsic čiji su aktivisti jutros plakatima, transparentima i drugim akcijama iskazali nezadovoljstvo Hrvata u BiH, Krešić je ocijenio kako je Komšić uspio nadići čak i samog Sejdu Bajramovića koji je do sada bio simbol preglasavanja, majorizacije i nametanja iz bivše Jugoslavije.

"Komšić je suvremeni trabant Miloševićeve politike jer je uz to što je negativna osoba, donio i mnogo političke koristi Hrvatima u BiH za nastavak njihove borbe za slobodu", smatra Krešić.

Ocijenio je i kako je Komšić ujedinio Hrvate u BiH jer se oni, prema njegovim riječima, ujedinjuju samo kada protiv sebe imaju zlo.

"On je razlog zašto se u EU institucijama razgovara o tom fenomenu, on će biti razlog zbog kojeg će se mijenjati Izborni zakon BiH i Ustav BiH, ne onako kako to Komšić očekuje, nego da bi se pomoglo Hrvatima u BiH da ostvare jednakopravnost u svojoj zemlji", rekao je Krešić.

Krešić je istaknuo i kako podupire pokret #SejdoKomsic jer je to jedan od načina da se u potpunosti razobliči miloševićevska politika.

"Želim reći što se tiče samoga Bajramovića, da sam ja bio i prije ovoga 'pokreta.Naravno da podupirem aktivizam u pravcu potpunog razobličavanja ove miloševićevske politike", kazao je Krešić.

G. L. / Dnevnik.ba 

Article_Bottom_970x250