Article_Top_970x250

Kreševo: Građani biraju projekte koje treba implementirati

središnja bosna

Kreševo: Građani biraju projekte koje treba implementirati

sij 28, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Općina Kreševo ponudila je svojim građanima da predstave projekte koje bi trebalo da se implementiraju u slijedećoj godini. Građani imaju mogućnost da se elektronski izjasne o projektima. Elektronsko glasanje je u tijeku i trajat će još sedam dana, odnosno do 2. veljače ove godine.

Osim elektronskim putem, građani će 2. veljače moći i u prostorijama Općine glasati za projekte pisanim putem u periodu od 9 do 15 sati. Glasanje se provodi u okviru općinskog projekta „Participativni budžet“, prenosi Vitez.info.

Projekti vrijednosti do 6.000 koje su građani predložili odnose se uglavnom na uređenje dijelova mjesnih zajednica. Osam projekata za koje se može glasati su: uređenje ograde groblja u Kojsini, čišćenje kanala i propusta u MZ Crnići, proširenje mosta u mjestu Polje, uređenje dječjeg igrališta u centru Kreševa, uređenje korita rijeke Kreševčice i ugradnja drvenih kaskada.

Također predloženi projekti su i obnova ograde i prilaza Crkve u Crnićima, uređenje korita Jaza i postavljanje ograde i kapija na mjesno groblje „Troska“.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250