StoryEditor
počelo emitiranje

Krenuo program Una TV-a: Haris Džinović kuha, Ivana Paradžiković traži "lice pravde", u kvizu se pogađaju godine...

Piše desk  /  22.12.2021., 11:11h
Dugonajavljivana Una TV počela je s emitiranjem, a ovo je ponuda njihovog programa

Dugonajavljivana Una TV počela je s emitiranjem. Od 21. prosinca gledatelje je tako dočekao program nove medijske kuće, koji se može pratiti putem specijalno kreiranih smart TV aplikacija a koje se mogu instalirati na TV uređajima.

Programski sadržaj Una TV-a sastoji se od različitih emisija, koje navodimo u nastavku.

"UNA dan"

UNA dan informativni je program koji se emitira svake večeri u 20 sati, a koji donosi najvažnija domaća i svjetska događanja na male ekrane.

"Lice pravde"

Mnogi su se pitali gdje je nestala poznata voditeljica Ivana Paradžiković, a odgovor su konačno dobili - voditeljica je i autorica emisije "Lice pravde" koja progovara o kontroverznim temama, društvenim problemima, korupciji, nasilju ili kriminalu.

"Una, due, tre"

Aktualni dnevni događaji i teme s društvene, kulturne ali i estradne scene, okosnica su magazina “Una, due, tre”. Intervjui s domaćim i svjetskim zvijezdama, modni trijumfi i promašaji, zanimljivi skečevi, neobične priče - sve to donijet će ova kolažna emisija koju će u Hrvatskoj voditi glumica Sementa Rajhard, a društvo u studiju pravit će joj i mlada zvijezda Devin Juraj. U Srbiji će voditeljica emisije biti glumica Anja Mit.

"Muštuluk"

Ni ljubitelji kuhanja neće ostati kratkih rukava. Tu je kulinarski show "Muštuluk" kojeg će voditi poznati pjevač Haris Džinović, koji osim ljubavi prema glazbi gaji i strast prema kuhanju. Njemu će asistirati kuhar Marko Lukić Markoni koji je, kako navode s UNA TV-a, "pobjegao" iz jednog restorana u Firenci da bi asistirao pjevaču u ovome showu.

"21 odgovor"

Talk-show "21 odgovor" voditeljica Nevene Randeli, Dejane Rosuljaš i Sandre Pajović donosi iskrene izjave i šokantne ispovijedi kroz koje ćemo zvijezde upoznati iz drugog kuta. Ovo je, prema opisu UNA TV-a, dubinski pripremljen magazin o poznatima u kojem voditeljica pažljivo odabranim pitanjima pomaže gostu da konačno pobijedi sve lažne vijesti koje su se o njemu širile i da otkrije pravu istinu o sebi.

"Pogodi mi godine"

Kviz "Pogodi mi godine" prikazivat će se svakog utorka u 21 sat, a vodit će ga poznati glumac Andrija Kuzmanović. Natjecatelji će morati precizno pogoditi godine šestero potpunih stranaca, a ako u tome budu uspješni, očekuje ih nagrada u iznosu od 50 tisuća eura.

Pravila kviza izgledaju ovako: dva natjecatelja, koji su u prijateljskom ili obiteljskom odnosu, prolazit će kroz šest rundi u kojima trebaju pogoditi dob šestero ljudi, za njih potpunih stranaca koje nikada prije nisu vidjeli. Na početku kviza dobit će 50.000 eura što je maksimalni iznos koji mogu osvojiti i koji pokašavaju sačuvati tijekom igre. Kada natjecatelji daju pogrešan odgovor, ta razlika između datog odgovora i stvarne starosti stranca množi se s novčanom vrijednošću te runde, i na taj način se "ruši" početna nagrada od 50.000 eura. U pogađanju godina dostupno im je 5 vrsta pomoći, koje mogu biti naslovi poznatih filmova ili pjesama obljavljenih u godini rođenja stranca.

"Osveta"

Nikad nije previše turskih sapunica - čini se da se upravo tom rečenicom vode osobe koje slažu TV rasporede, pa ih neće nedostajati ni na ovoj televiziji. Popularna turska drama "Osveta" očekuje gledatelje svakog dana u 20.15 sati, a glavnu ulogu tumači Tolga Saritaš, koji se proslavio ulogom princa Džihangira u seriji "Sulejman Veličanstveni".

"Ljubav na note"

Kolumbijska serija "Ljubav na note" tipična je ljubavna priča koja govori o Irene, mladoj pjevačici grupe Los Milagroso, koja sanja o tome da bude poznata. Zatim upoznaje Joaquina, mehaničara koji stjecajem okolnosti ulazi u mrežu kriminala kako bi otkrio gdje se nalazi njegova nestala sestra.

"Pogledaj u sutra"

Francuska drama "Pogledaj u sutra" prikazivat će se svakog radnog dana u 19 sati. Kada snažna eksplozija u marini za čamce odjekne francuskim gradićem Sète zauvijek će promijeniti živote stanovnika ovog mirnog mjesta. Usred novonastalog kaosa, Chloé Delcourt kreće u potragu za svojim nestalim sinom, a učinit će sve da ga zaštiti. Život će joj se potpuno preokrenuti kada na plaži otkrije tijelo žene, za koju se ispostavlja da je njena rođena sestra koju nije vidjela više od 15 godina.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 07:25